Nu ställer vi upp i kårvalet!

Under kvällen den 24 februari hade Moderata studenter på Stockholms universitet och dess nyvalda styrelse sitt andra styrelsemöte i MUF Stockholms lokal på Robert Alströmsgatan. Under styrelsemötet tog styrelsen det kårpolitiskt historiska beslutet att bildas som kårparti inför 2011 års kårval den 9 – 13 maj. Vi har nu en helt ny styrelse på plats med ett nytt hungrigt engagemang för att outtröttligt jobba för att förbättra huvudstadens om inte hela Sveriges största universitet, men framförallt den situation man har som student här på Stockholms universitet.

 

Våra mål är många. Våra visioner för vad vi vill ska bli Sveriges bästa universitet att plugga på är ambitiösa, men vi kommer göra allt vi bara kan. Moderata studenter tror att kårfullmäktige behöver nytt blod, nya människor med nya framtidsinriktade idéer anpassade efter de krav, de förväntningar och den vardag som en student i 2000-talets Stockholm lever i och har.

 

Vi kommer snart att presentera ett studentpolitiskt program som är i linje med dessa mål och visioner och som har en klar tyngdpunkt på studenters ekonomi, bostadssituationen i Stockholm samt möjligheter för studenter till praktik och jobb under såväl som efter utbildning. Vi kommer även att presentera de personer vi vill ska driva på för allt detta i kårfullmäktige.

 

Vi kommer snart även att publicera en presentation av de personer som sitter i styrelsen och lite grann vilka vi är och hur man kan komma i kontakt med oss om man har synpunkter eller idéer för hur föreningens verksamhet kan bli bättre på olika sätt.

Vi ser alla mycket fram emot ett intressant år med föreningen.

 

Hälsningar,

Styrelsen för MST Stockholms universitet

 

John Myhrman, 31 Mars, 2011.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0